Montaj autorizat centrale termice

Societate Autorizata ISCIR pentru montaj Centrale Termice

Societatea Reparatii Centrale SRl este autorizata ISCIR pentru operatiunile de montaj.

Efectuam operatiuni de montaj pentru urmatoarele echipamente :

 • montaj centrale termice murale pe gaz si electrice
 • montaj centrale termice de pardoseala
 • montaj sisteme complete centrale + boiler
 • montaj centrale pe lemne
 • montaj panouri solare
 • montaj cazane de apa calda
 • montaj pompe de caldura
 • montaj instalatii de climatizare ( comerciale si rezidentiale )

De ce este bine sa faci montajul cu o societate autorizata ISCIR ?

Pentru ca montajul centralei termice este determinant pentru functionarea calitativa ,fiabilitatea si durabilitatea in timp a unui astfel de echipament. Montajul se desfasoara sub indrumarea unui specialist RSL , de catre o echipa de instalatori profesionisti care sa respecte toate etapele instalarii corecte a unei centrale termice respectand legislatia in domeniu si indicatiile producatorului.

Multi dintre noi aleg sa faca montajul unei centrale termice sau alt echipament de incalzire NU cu o societate neautorizata ISCIR si apeleaza la clasicul "instalatorul vecinului "din 2 motive :

 • Primul motiv ar fi pretul mai mic pe care il solicita firmele sau persoanele neutorizate pentru montajul de centrale termice - este gresit deoarece cei doi nu sunt la curent cu toate noutatile in legislatie ,nu au cursuri de montaj facute la producatori pentru a respecta la fiecare centrala in parte particularitatile de montaj indicate de producator si in cele mai multe cazuri nu reusesc sa realizeze un montaj corect din punct de vedere tehnic si legal. In aceasta situatie, firma de service care vine sa va efectueze punerea in functiune pentru centrala termica , va respinge, va indica sa remediati problemele si va incaseaaza o taxa de deplasare mai mare decat difreneta de pret intre un instalator si o societate autorizata.
 • Al doilea motiv pentru care multi dintre noi apeleaza la instalatori neautorizati este ca acestia sunt mult mai usor de gasit, mai maleabili, ca ii cunoastem, etc. Este gresit deoarece o firma autorizata va intocmeste o garantie scrisa a executiei, va elibereaza o factura fiscala a serviciilor prestate, semneaza un contract cu dumnevoastra in care specifica toate detaliile colaborarii pe termen scurt, mediu sau lung.

Un motiv in plus pentru care va recomandam sa apelati la o societate autorizata ISCIR ar fi acela ca o societate ca a noastra, Reparatii Centrale SRL va poate asigura un intreg sir se servicii care sa va usureze dumnevoastra munca si sa va economiseasca timpul si banii , cum ar fi :

 • furnizarea unei centrale termice de marca conform cu nevoile dumneavoastra.
 • montaj autorizat pentru centrala termica
 • punere in functiune centrala termica
 • autorizare ISCIR
 • Verificare Tehnica Periodica si intocmirea reviziilor tehnice
 • contract de mentenanta garantie si post garantie
 • furnizare piese de schimb
 • schimbarea centralei termice cand ea nu va mai corespunde cerintelor dumnevoastra si reluarea tuturor operatiunilor descrise mai sus. - si cel mai important aspect este ca societatea autorizata va creeaza un sistem de incalzire bazat pe dorintele dumneavoastra pentru care ofera GARANTIE.

Cu o societate autorizata ISCIR va castigati un parteneriat pe viata.

Centralele termice care nu sunt montate de catre o societate autorizata ISCIR nu pot fi autorizate si nu li se acorda garantie din partea producatorului.

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.