Service centrale termice Viessmann in Bucuresti si Ilfov

 

Pentru noi SC Reparatii Centrale SRL asigurarea unui Service de calitate, prompt este foarte important. Noi punem accent pe un service bine documentat si argumentat astfel incat clientii nostrii sa inteleaga fiecare operatiune si interventie si sa fie convinsi ca au confort mereu alaturi de un partener corect, cinstit, pregatit.

Societatea noastra SC REPARATII CENTRALE SRL este o centru service Viessmann pentru Bucuresti si judetul Ilfov. Asiguram interventii de service in garantie si post garantie pentru centrale termice Viessmann, efectuam punere in functiune pentru centrale termice Viessmann, autorizam ISCIR centrale termice Viessmann in Bucuresti si judetul Ilfov.

Pentru a fi centru de service autorizat Viessmann pentru Bucuresti trebuie sa indeplinesti o suma de conditii referitoare la dotarea firmei cu echipamente de analiza corespunzatoare, scolarizarea oamenilor la Academia Viessmann Bucuresti , sa detii autorizatiile necesare eliberate de ISCIR cat si de Viessmann Romania.

Cand am devenit centru de service autorizat pentru Bucuresti pentru centrale termice Viessmann , pe de o parte am dovedit ca indeplinim toate standardele tehnice pentru a reprezenta cu succes in Bucuresti si Hunedoara compania viessmann in relatia cu clientul final iar pe de alta parte ne-am obligat in a mentine si a dezvolta standardele de calitate ale companiei, de a ne perfectiona continuu din punct de vedere tehnic, de a ne imbunatati permanent calitatea serviciilor oferite.

Statutul de centru service autorizat Viessmann in Bucuresti ne ofera posibilitatea de a autoriza, repara si interveni asupra oricarui model de centrala termica Viessmann cu putere maxima de 400 kw. Faptul ca suntem centru service autorizat Viessmann in Bucuresti si Ilfov ne ofera posibilitatea de a asigura piese de schimb originale Viessmann la un pret foarte bun pentru intreaga gama de centrale termice Viessmann.

Impreuna cu specialistii nostri va invitam sa apelati la firma noastra ca si centru service Viessmann specializat pentru centrale termice, panouri solare, pompe de caldura si alte echipamente Viessmann in Bucuresti si Ilfov.

Va asteptam sa ne contactati pentru a deveni specialistul dumneavoastra si centrul de service pentru centrala dumnevoastra Viessmann:

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.