Membru Platinum Ariston Service Club

Societatea noastra SC REPARATII CENTRALE SRL este o societatea autorizata ISCIR fiind totodata centru de excelenta service Ariston, din 2022 intrant in clubul select al membrilor PLATINUM Ariston Service Club.

Pentru rezultatele excelente obtinute in urma interventiilor garantie/postgarantie dar si pentru rapiditatea solutionarii problemelor aparute la centralele Ariston, am fost rasplatiti prin includerea in Platinum Ariston Service Club.

Ce servicii oferim pentru utilizatorii de centrale termice Ariston:

  • Punere in functiune ( PIF ) pentru centrale termice Ariston
  • Autorizare functionare ( AF ) / verificate tehnica periodica  ( VTP )pentru centrale termice Ariston
  • Service in garantie si post garantie
  • Montaj autorizat ISCIR centrale termice Ariston
  • Extindere garantie pentru centrale termice Ariston

De ce sa alegi Reparatii Centrale SRL: 

  • experienta acumulata de-a lungul anilor ne recomanda ca fiind unul dintre cele mai bune centre de service din tara
  • in cazul in care vechea centrala Ariston trebuie inlocuita dispunem de unul dintre cele mai mari depozite Ariston
  • in cazul in care trebuie inlocuita o piesa din centrala termica, o putem inlocui in maxim 24 de ore

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.