CONTACT

SC Reparatii Centrale SRl - societate autorizata ISCIR pentru:

Sediul social al societatii : Str. Rezervelor, Nr. 19, SC 1, Ap 1, parter, Chiajna , Ilfov, Romania
Birouri si punct de lucru : Str.Acvilei,nr.1, Chiajna , Ilfov, Romania
Site: www.reparatiicentrale.ro
In cazul in care doriti sa efectuati o programare,sesizare,solicitare de informatii catre departamentul de service ne puteti contacta la:
Nr mobil: 0735 562 807
Mail: programari@reparatiicentrale.ro / office@reparatiicentrale.ro
 

Programul nostru dispecerat :

Luni-Vineri 09:00-17:00 , Sambata-Duminica inchis.

Solicitarile de interventii de service sosite pe mail Sambata si Duminica vor fi solutionate de departamentul tehnic incepand cu ziua de Luni.

  • CIF: RO29079003
  • Reg. Com.: J40/10773/2011( vechi ) - J23/3108/2013 ( nou )
  • Cont: RO77BTRLRONCRT0298029801
  • Banca: Banca Transilvania
  • Telefon: +40 216.421.282 / +40 735.562.807

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.