Proiecte rezidentiale

Proiectul Tineretului Residence a insemnat punerea in functiune a 170 de centrale termice Ferroli Divacondens F24 cu montaje de termostate Computherm Q7RF si Salus RT310RF. Pe toate centralele s-au refacut reglajele pe vana de gaz pentru o functionare cat mai economica.
Proiectul Soarelui Imobiliare s-a extins pe o perioada de mai multi ani si a insemnat punerea in functiunea a peste peste 180 de centrale termice Ferroli Divacondens F24 si Domina F24, montajul acestora cat si a caloriferelor si a traseelor de incalzire dar si montajul in fiecare apartament a unui aparat de aer conditionat.
Proiectul rezidential Elitte Residence a presupus punerea in functiune si autorizarea ISCIR a 62 de centrale Ariston Cares Premium 24 EU. 
A fost o lucrare complexa in care s-a efectuat montarea intregului sistem de incalzire (calorifere, tevi si centrale termice) dar si a sistemului de racire (aere conditionate) prin instalatorii nostri autorizati, totul a fost finalizat de catre inginerii de service prin punerea in functiune PIF si autorizarea de functionare AF. 
Deoarece calitatea este totul pentru noi, acest proiect a beneficiat de cele mai bune preturi pentru termostatele de ambient, Salus RT310i cu control prin internet si 5 ani garantie.