Service centrale termice Viessmann in Bucuresti si Ilfov

 

Noi, echipa, Reparatii Centrale SRL,  suntem alaturi de voi cu servicii de montaj, punere in functiune (PIF), autorizare sau reautorizare ISCIR, reparatii sau orice fel de interventii de service pentru centrala ta Viessmann. Suntem prompti pentru ca suntem constienti de importanta confortului termic pentru familia ta. Transparenta, corectitudinea si profesionalismul sunt parte din ADN-ul echipei noastre si il punem in lucru pentru ca tu sa te bucuri de confortul pe care sistemul tau de incalzire ti-l ofera..

Intervenim cu promptitudine in orice problema aparuta la sistemul de incalzire, centrala termica sau pompa de caldura, intervenim cu reparatii la boilerele indirecte într-un sistem Viessmann, montam panouri fotovoltaice si montam sau reparam la orice echipament produs de producatorul german Viessmann prompt si cu soluții tehnice sigure. 

Distribuitor și centru de service autorizat Viessmann

Pentru a deveni centru de service Viessmann pentru Bucuresti si Ilfov, echipa noastra s-a specializat in sistemele germane, la standardele impuse de producator. Folosim instrumente de masurare si interventie pentru reparatii de ultima generatie pentru montaj, punere in functiune, autorizare ISCIR centrala si orice interventie in caz de probleme la centrala termica, indiferent de modelul Vitodens (050W, 100W, 111 W, 200W)

Piese pentru centrale Viessmann cu preturi speciale pentru clientii nostri

Parteneriatul de service cu marca Viessmann ne permite sa intervenim cu piese de schimb originale, la preturi preferentiale cu avantaj pro- client, pentru voi toti cei care alegeti servicile noastre.  

Service garantie si dupa expirarea garantiei pentru centrale termice Viessmann

SC Reparatii Centrale asigura service-ul  pentru centrala Viessmann in perioada de garantie si dupa expirarea acesteia. Promisiunea noastra este interventia rapida si solutii tehnice pentru rezolvarea oricarei probleme aparute la centrala termica Viessmann. 

Service de calitate pentru centrale Viessmann 

Suntem partener autorizat Viessmann, iar acest parteneriat inseamna pentru noi asumarea sa prestam service de calitate pentru Bucuresti si Ilfov pentru orice tip de echipament. \Este promisiunea noastra sa intervenim prompt cu solutii adecvate, piese de de schimb de calitate, ca tu, clientul nostru sa te bucuri cat mai mult de sistemul Viessmann ales. 

Suntem aproape de voi oriunde ati fi in Bucuresti sau  Ilfov

Va invitam sa ne contactati pentru a deveni specialistul dumneavoastra si centrul de service pentru centrala dumnevoastra Ferroli.

 

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.