DISTRIBUITOR FERROLI BUCURESTI

Distribuitor echipamente Ferroli in toata tara

Suntem distribuitor Ferroli autorizat in Bucuresti si oferim servicii complete de incalzire si climatizare. Noi construim sisteme de incalzire eficiente cu produse Ferroli : centrale termice, calorifere, boilere, panouri solare, pompe de caldura, echipamente de incalzire si climatizare industriale.

Societatea noastra SC REPARATII CENTRALE SRL este distribuitor autorizat in Bucuresti si Ilfov pentru intreaga gama de echipamente marca Ferroli.

Tehnicienii nostri au fost instruiti de catre specialistii Ferroli de la centrul pregatire service din Bucuresti pentru a putea interveni asupra centralelor termice in garantie sau post garantie la cel mai inalt nivel tehnic.

Tot in centrul de service Ferroli din Bucuresti a fost instruit si personalul de vanzari al firmei noastre pentru a putea furniza , mai departe , toate informatiile tehnice catre clientii de centrale termice Ferroli din Bucuresti si tot restul tarii.

Gama de centrale termice Ferroli este foarte complexa si ofera posibilitatea clientului de a alege centrala termica potrivita adaptata cerintelor sale in functie de pret sau caracteristici tehnice.

SC Reparatii Centrale SRL cu sediul in Chiajna, Ilfov in calitate de distribuitor Ferroli va ofera o intreaga gama de echipamente din care amintim :

  • centrale termice Ferroli in condensare
  • centrale termice pe lemne si peleti Ferroli
  • centrale electrice Ferroli
  • pompe de caldura Ferroli
  • calorifere Ferroli
  • boilere electrice Ferroli
  • boilere indirecte Ferroli
  • panouri solare Ferroli
  • echipamente de aer conditionat Ferroli

Printre cele mai comercializate modele de centrale termice in condensare Ferroli enumeram: DivaCondens, BlueHelix Pro, BlueHelix Tech si EnergyTop.

Societatea noastra, in calitate de distribuitor autorizat Ferroli in Bucuresti poate sa ofere clientilor conditii comerciale foarte bune pentru intreaga gama de centrale termice Ferroli.

Statutul de distribuitor autorizat Ferroli in Bucuresti si nivelul tehnic ridicat al firmei noastre ne-au ajutat sa devenim unul dintre centrele de service Ferroli importante in Bucuresti. Ne-am dorit acest lucru tocmai pentru a putea oferi clientilor nostri pachetul complet : vanzare, montaj,punere in functiune, autorizare ISCIR , service garantie si post garantie.

Va recomandam ca in alegerea solutiei potrivite incalzirii casei dumnevoastra sa apelati la noi, distribuitor autorizat Ferroli in Bucuresti:

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.