DISTRIBUITOR VIESSMANN BUCURESTI

Distribuitor echipamente Viessmann in toata tara

Suntem distribuitor autorizat Viessmann in Bucuresti si oferim servicii complete privind instalatiile de incalzire si climatizare. In calitate de partener Viessmann Bucuresti ne propunem sa oferim servicii si produse de calitate cu garantie. Putem livra produse in toata tara, prin intermediul unei firme de curierat rapid.  Suntem foarte atenti la nevoile clientilor nostrii de aceea ii ascultam cu atentie si propunem solutii de incalzire eficiente pentru care oferim garantie.

Ce inseamna sa fii distribuitor autorizat Viessmann in Bucuresti ?

Inseamna sa fii agreeat de catre producatorul de centrale termice Viessmann pentru comercializarea intregii game de echipamente , sa ai personal pregatit la nivel inalt pentru consilierea clientilor in ceea ce priveste performantele centralelor termice viessmann. Totodata personalul trebuie sa fie instruit sa explice clientului despre garantia centralelor termice Viessmann si in special despre conditiile de acordare a garantie centralei termice si de exploatare a acesteia.

Academia Viessmann instruieste periodic atat personalul de vanzari al distribuitorului autorizat Viessmann Bucuresti cat si tehnicienii de service ai centrului de service Viessmann din Bucuresti. Firma noastra ca si distribuitor autorizat Viessmann in Bucuresti comercializeaza intreaga gama de echipamente din care enumeram :

 • centrale termice in condensatie din gama Vitodens 050, 100, 200 sau 300
 • sisteme solare Viessmann
 • boilere Viessmann
 • centrale pe lemne Viessmann
 • pompe de caldura
 • cazane pe aburi
 • aparate de aer conditionat Viessmann

Avantajul distribuitorul autorizat Viessmann Bucuresti este ca poate sa ofere clientului pachetul complet de servicii Viessmann la calitatea si standardul german:

 • consultanta de specialitate
 • consiliere in cea mai buna alegere
 • pretul cel mai mic pentru centrale termice Viessmann
 • montaj corect, economic si eficient conform legislatiei
 • punerea in functiune a echipamentelor de incalzire
 • service garantie si post garantie pentru centrale termice viessmann
 • autorizarea functionarii echipamentelor de incalzire conform normelor ISCIR.

Va recomandam ca in alegerea solutiei potrivite incalzirii casei dumnevoastra sa apelati la noi, distribuitor autorizat Viessmann pe Bucuresti:

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.