DISTRIBUITOR ARISTON BUCURESTI

Distribuitor echipamente Ariston in toata tara

Va oferim solutii de incalzire si climatizare cu produse Ariston (centale termice, pompe de caldura, panouri solare, boilere, aer conditionat) pentru Bucuresti si judetul Ilfov. Putem livra produse in toata tara, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Asiguram service pentru centrale termice Ariston, punere in functiune centrale termice Ariston si autorizare ISCIR centrale termice Ariston.

Societatea noastra SC REPARATII CENTRALE SRL este distribuitor autorizat in Bucuresti si Ilfov pentru intreaga gama de echipamente marca Ariston.

Tehnicienii nostri au fost instruiti de catre specialistii Ariston de la centrul pregatire service din Bucuresti pentru a putea interveni asupra centralelor termice in garantie sau post garantie la cel mai inalt nivel tehnic.

Tot in centrul de service Ariston din Bucuresti a fost instruit si personalul de vanzari al firmei noastre pentru a putea furniza , mai departe , toate informatiile tehnice catre clientii de centrale termice Ariston din Bucuresti si tot restul tarii.

Gama de centrale termice Ariston este foarte complexa si ofera posibilitatea clientului de a alege centrala termica potrivita adaptata cerintelor sale in functie de pret sau caracteristici tehnice.

SC Reparatii Centrale SRL cu sediul in Chiajna, Ilfov in calitate de distribuitor Ariston va ofera o intreaga gama de echipamente din care amintim :

  • centrale termice Ariston in condensare cu puteri de pana la 105 kw
  • centrale termice Ariston de pardoseala
  • boilere electrice Ariston
  • boilere indirecte Ariston
  • panouri solare Ariston
  • echipamente de aer conditionat Ariston

Printre cele mai comercializate modele de centrale termice in condensare Ariston enumeram: Cares Premium, Clas One, Genus One si Alteas One.

Societatea noastra, in calitate de distribuitor autorizat Ariston in Bucuresti poate sa ofere clientilor conditii comerciale foarte bune pentru intreaga gama de centrale termice Ariston.

Statutul de distribuitor autorizat Ariston in Bucuresti si nivelul tehnic ridicat al firmei noastre ne-au ajutat sa devenim unul dintre centrele de service Ariston importante in Bucuresti. Ne-am dorit acest lucru tocmai pentru a putea oferi clientilor nostri pachetul complet : vanzare, montaj,punere in functiune, autorizare ISCIR , service garantie si post garantie.

Va recomandam ca in alegerea solutiei potrivite incalzirii casei dumnevoastra sa apelati la noi, distribuitor autorizat Ariston in Bucuresti:

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.