Service Motan Bucuresti

Service Motan 

Echipa Reparatii Centrale SRL este dedicata in a raspunde cu promptitudine tuturor nevoilor voastre in ce priveste montajul, punerea in functiune (PIF), autorizatie ISCIR si reinnoirea autorizarii, service, verificare tehnica periodica si mentenanta sau rezolvarea problemelor de functionare punctuale la centrala termica Motan. Ne aflam in Chiajna, Rosu, dar prestam servicii de reparatii si interventii in tot municipiul Bucuresti si Ilfov, aceasta fiind si aria pe care suntem autorizati pentru service Motan.

Echipa noastra este instruita periodic de catre echipa Motan si dispune de aparate de masurare, precum si echipament tehnic care sa raspunda nevoilor aparute in fiecare situatie de servisare. 

Firma autorizata pentru service la centrale termice Motan

Suntem firma de service autorizata de catre producatorul Motan pentru montaj, punerea in functiune (PIF), service, piese de schimb, eliberarea autorizatiei de functionare a centralei Motan, precum si reinnoirea acesteia in urma unei verificari tehnice periodice si remedierea acestora prin reparatii.

Piese de schimb Motan la pret pentru tine

Principiile firmei Reparatii Centrale SRL se bazeaza pe profesionalism, incredere,rapiditate si solutii personalizate pentru clientii nostri si servicii prestate la pret corect. 

Am devenit parteneri de service Motan ceea ce ne confera posibilitatea de a cumpara piese de schimb noi, inclusiv parti importante precum schimbator de caldura, la preturi cu avantaj client. In plus, ca firma autorizata de service Motan avem un sistem optim de gestionare a pieselor de schimb, astfel incat putem interveni rapid pentru repararea centralei voastre. 

Servicii pe care le prestam pentru centrale termice pe gaz Motan

Suntem alaturi de voi cu implicare si responsabilitate pentru orice serviciu de montaj, repatarie si autorizare a centralei termice pe gaz Motan, astfel incat voi sa va puteti bucura de echipamentul vostru de incalzire:

  • Montaj centrala
  • Punere in functiune centrala termica Motan (PIF)
  • Autorizatie de functionare centrala Motan (ISCIR)
  • Reautorizare  sau innoirea autorizatiei centralei Motan
  • Reparatii ale centrale Motan sau orice alte interventii de service sau schimbare piese (cu piese noi, cu garantie, din stoc propriu)
  • Verificare tehnica periodica - VTP.

 

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.