Service centrala termice Ariston Bucuresti si Ilfov

Noi, echipa Reparatii Centrale SRL, suntem aici pentru voi sa va oferim Service de calitate pentru echipamentele Ariston, centrale termice, boilere, aer conditionat sau pompa de caldura pentru ca voi sa va bucurati oricand de confort. Suntem in Rosu, Chiajna, dar ne deplasam pentru interventii la centra ta Ariston oriunde in Bucuresti sau Ilfov. 

Service Ariston de calitate

Pentru noi calitatea inseamna pentru tine, clientul nostru, promptitudine, transparenta, interventii profesioniste, pret corect si piese de calitate, atunci cand este nevoie de schimb sau reparatii capitale. 

Aceasta este promisiunea noastra pentru voi, promisiune ținută care ne-a transformat in service si distribuitor autorizat Ariston pe Bucuresti si Ilfov. 

Autorizare ISCIR pentru centrale Ariston si reautorizare periodica

Societatea noastra SC REPARATII CENTRALE SRL este o societate autorizata ISCIR si este centru service Ariston autorizat pentru centrale termice in Bucuresti si judetul Ilfov. Suntem autorizati pentru punere in functiune centrale termice Ariston in Bucuresti, montaj centrale Ariston in Bucuresti si Ilfov, Autorizarea functionarii pentru centrale termice Ariston in Bucuresti si judetul Ilfov.

Servicii gararantie si post garantie Ariston

SC Reparatii Centrale asigura service-ul garantie si post garantie pentru centrale termice Ariston si in general pentru toate produsele Ariston , oferind clientului siguranta unei interventii rapide,  profesioniste la un pret corect.

Partener Ariston Club Platinum pentru service de calitate

Titulatura de service si distribuitor autorizat pentru Bucuresti si Ilfov a echipamentelor Ariston ne ofera posibilitatea de a furniza piese originale Ariston la pretul de distribuitor reusind astfel sa diminuam costurile unei reparatii generale asupra centralei termice Ariston.

Piese de schimb noi, la preturi reduse pe Reparatii Centrale

Experienta acumulata ne indeamna sa va propunem incheierea unui contract de service care va va ajuta pe dumnevoastra atat sa obtineti  o reducere de pret a pieselor de schimb Ariston si a manoperei de interventie cat si sa prelungiti durata de viata a centralei termice si sa sporiti siguranta ei in exploatare prin efectuarea reviziilor anuale.
Va asteptam sa ne contactati pentru a deveni specialistul dumneavoastra si centrul de service pentru centrala dumnevoastra Ariston:

  • telefonic la numerele : +40 216.421.282 / +40 735.562.807  
  • pe email la adresa : office@reparatiicentrale.ro
  • accesand pagina de CONTACT.

 

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.