Revizie Igienizare Aer Conditionat

Aparatul de aer conditionat a fost inventat pentru a crea confort. Curatarea si igienizarea anuala prin spalarea aparatului de aer conditionat cu solutii speciale asigura un aer purificat curat si lipsit de mirosuri neplacute dar si de bacterii periculoase.

Curatarea aparatului de aer conditionat consta in curatarea unitatilor interne si externe si in curatarea filtrelor specifice fiecarui model de aparat.

Pachetul nostru include următoarele operațiuni în cadrul reviziei AC:
1️⃣ Curățare și dezinfectare filtre cu agent de curățare cu ioni de argint - pentru a asigura un aer curat și sănătos în casa ta!
2️⃣ Curățare și dezinfectare vaporizator și turbina unității interne - pentru a elimina acumulările de praf și bacterii și pentru a asigura funcționarea eficientă a sistemului tău de aer condiționat!
3️⃣ Curățare și dezinfectare tavita de condens - pentru a preveni apariția mucegaiului și a altor microorganisme nedorite!
4️⃣ Reizolare/matisare traseu frigorific (dacă este cazul) - pentru a preveni pierderea de energie și pentru a asigura funcționarea eficientă a aparatului tău de aer condiționat!
 

Pentru curatare si igienizare folosim agentul de curatare cu ioni de argint Cleanex Clima Argint si spray-uri detergent cu spuma activa Cleanex Climanet Plus si a igienizantului cu actiune bacteriostatica Cleanex Climasan Plus, care au o eficienta mare in curatarea tuturor tipurilor de murdarie agresiva (praf, nicotina, grasime) eliminand totodata mirosurile neplacute. Produsul contine argint coloidal si asigura eliminarea mizeriei prin curatarea filtrelor, vaporizatoarelor si condensatoarelor, conducand la cresterea randamentului si scaderea semnificativa a consumului de energie electrica.

De ce este important sa efectuam revizia aerului conditionat ?

Din studiile efectuate la Centrul de Siguranta, Sanatate si Mediu Inconjurator din Marea Britanie (The Center for Safety, Health and Environment) rezulta ca aerul din interiorul incintelor noastre este de 10 ori mai poluat decat cel din exterior, in special datorita neintretinerii corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat, atat a celor comerciale cat si a celor de uz domestic.
Sistemul de climatizare dezvolta in interiorul lui un microclimat umed favorabil dezvoltarii bacteriilor si ciupercilor care pot conduce la afectarea sanatatii. Algele si mucilagurile care apar in sistemul de evacuare a condensului genereaza mirosuri neplacute la pornirea echipamentelor de aer conditionat. Alaturi de acestea, praful si alti agenti alergogeni depusi pe filtrele aparatelor, pot altera calitatea aerului respirat.Aparatele de aer conditionat care au filtrele si radiatoarele murdare ajung sa aiba o eficienta cu peste 20% mai mica, dar consuma la fel de mult. De asemenea trebuie avut in vedere ca un radiator murdar va solicita mai mult ventilatorul, fapt care va conduce la o durata de viata mai mica a acestuia. Costurile generate de consumul electric al unui aparat de aer conditionat murdar, respectiv pentru repararea echipamentelor ca urmare a unor defectiuni produse de exploatarea acestora in conditii improprii sunt mult mai mari decat cele implicate de intretinerea lor prin curatare si igienizare.
Este necesar si foarte sanatos sa se efectueze in mod periodic si preventiv, igienizarea completa a instalatiilor de aer conditionat prin curatare si dezinfectare cu solutii chimice profesionale.

Revizia prelungeste durata de viata a aparatului de aer conditionat, este recomandata de catre toti producatorii de aere conditionate si este ideal a se efectua inainte de intrarea in sezonul cald pentru a sta fara griji in timpul verii.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre continutul serviciului sau despre disponibilitatea tehnicienilor nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon din datele de contact din site. 

 

Oferim discounturi semnificative pentru persoane fizice si juridice unde exista mai mult de 5 aparate.

Serviciul este disponibil in zona Bucuresti-Ilfov.

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.